Indrefilet av svin med kremet pasta og spinat
4.41 (237)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- grønnsaksbuljong
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Fusilli
250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Gul løk
½ stk
Brokkoli
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Seterrømme
1 pakke
Vann
1 dl
Grønnsaksbuljong
1 dl
Spinat
1 pakke
Marinert indrefilet av svin
300 g
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk et steketermometer og stek kjøttet til det har en kjernetemperatur på rundt 68 grader.
Kok opp vann i en stor kjele til pastaen. Kok pasta al dente, med en fast kjerne. Dette tar ca 11–13 minutter. Hell vannet av pastaen og tilsett oliven olje eller smør.
Skjær løk i tynne båter og kutt brokkoli i buketter, skrell og del stilken i staver. Finhakk hvitløk.
Varm opp en panne med olje. Krydre kjøttet med salt og pepper og stek det i pannen i omtrent 5–6 minutter på hver side. (se tips) Legg kjøttet på en tallerken og dekk til med sølvfolie.
Tilsett løk, hvitløk og brokkoli i den samme pannen og stek det til løken blir blank. Tilsett seterrømme og grønnsaksbuljong, og kok opp. Tilsett spinat og vend om til den faller sammen. Krydre med salt og pepper.
Skjær indrefilet i tynne skiver og bland skivene inn i den kremede sausen. Bland gjerne sausen sammen med pastaen om du vil det.
Server indrefilet av svin med kremet pasta og spinat.
God middag!