Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Jasminris
1 pakke
Kyllinglårfilet
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Kinesisk hvitløk
½ stk
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Strimlet hodekål
150 g
Salt
Mild curry-woksaus
1 pakke
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Det er kort vei fra wok til stekt ris. Ha kokt ris, stekt kylling og grønnsaker i en stor stekepanne. Pisk sammen 3–4 egg, ha eggene i stekepannen og rør til de har stivnet. Server sausen ved siden av.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingen i biter. Behold fettet på, det er der smaken sitter. Hakk hvitløk. Del squash i to på langs og deretter i skiver på skrå. Kutt paprika i store terninger. Hakk koriander.
Varm opp en stekepanne med olje og stek kyllingen gyllen på alle sider. Ta den ut av pannen og over på en tallerken.
Tilsett litt ny olje i pannen om nødvendig. Stek hvitløk, squash og paprika i 2–3 minutter. Tilsett strimlet hodekål og stek videre i 1–2 minutter.
Ha kyllingen tilbake i pannen og tilsett woksaus. Kok opp og smak til med salt og pepper. Dryss over koriander.
Server kyllingwok med jasminris.
God middag!