Laksewok med eggenudler, grønnkål, paprika og soya- og ingerfærglaze
Laktosefri

Laksewok

med eggenudler, grønnkål, paprika og soya- og ingerfærglaze
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Wokking er en effektiv og sunn måte å tilberede smakfulle retter på. Kos deg med saftig laksedeig og friske grønnsaker i en smakfull soya- og ingefærsaus.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Eggnudler
125 g
(Egg, Hvete)
Rød paprika
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Kvernet laksefilet
300 g
(Fisk)
Grønnkål
100 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Vann
½ dl
Lime
1 stk
Peanøtter
40 g
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
715 kcal
Fett:
30 g
Karbohydrater:
64 g
Protein:
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Unngå nøtter til barn under tre år, da nøttene lett kan sette seg i halsen.

Tilbered nudlene som anvist på pakken.   
 Skyll og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt gulrøttene i strimler.  
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek laksedeigen i 3–4 minutter, eller til den er gyllen. Hakk opp laksedeigen med en stekespade, og krydre med litt salt og pepper. Legg laksedeigen over på en tallerken. 
Ha litt ny olje i stekepannen, og wokk paprikaen, gulrøttene og grønnkålen i 2–3 minutter. Ha laksedeigen tilbake i stekepannen, og vend inn soya- og ingefærsausen og ½ dl vann. La woken småkoke på middels varme i 2–3 minutter, til den er gjennomvarm.    
 Sil vannet av de ferdigkokte nudlene, og skyll dem raskt i kaldt vann. 
Kutt limen i båter. Server limebåtene til retten, og dryss over peanøttene.
God middag!