Vegetarnuggets med asiatisk kålsalat og jasminris, servert med sweet chili-saus
20-30
Laktosefri
Vegetar

Vegetarnuggets med asiatisk kålsalat og jasminris, servert med sweet chili-saus

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Vegetarnuggets

plantebaserte nuggets
Plantebaserte nuggets
300 g

Asiatisk kålsalat

soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½ pakke
råkostmiks
Råkostmiks
150 g

Tilbehør

koriander
Koriander
½ bunt
cherrytomater
Cherrytomater
250 g
lime
Lime
½ stk
sweet chili-saus
Sweet chili-saus
1 pakke
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 742 kcal
  • Fett 20 g
  • Karbohydrater 118 g
  • Protein 22 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend korianderen inn i den asiatiske kålsalaten, hvis alle middagsgjestene liker det.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
  2. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Vegetarnuggets: Fordel nuggetsene utover et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 10 minutter. Snu på nuggetsene halvveis inn i steketiden.
  4. Asiatisk kålsalat: Ha soya- og ingefærsausen i en serveringsskål, og vend inn råkostmiksen. Krydre med litt salt og pepper.  
  5. Tilbehør: Skyll og tørk korianderen. Skyll og kutt tomatene i to eller fire. Kutt limen i båter. Server tomatene, korianderen, limebåtene, sweet chili-sausen og sesamfrøene til retten.  
  6. Nyt måltidet!