20-30
Laktosefri
Vegetar
Vegetarnuggets med asiatisk kålsalat og jasminris, servert med sweet chili-saus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
- pepper
Jasminris
Jasminris
125 g
Vegetarnuggets
Plantebaserte nuggets
300 g
Asiatisk kålsalat
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½ pakke
Råkostmiks
150 g
Tilbehør
Koriander
½ bunt
Cherrytomater
250 g
Lime
½ stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 742 kcal
- Fett 20 g
- Karbohydrater 118 g
- Protein 22 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend korianderen inn i den asiatiske kålsalaten, hvis alle middagsgjestene liker det.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Vegetarnuggets: Fordel nuggetsene utover et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i omtrent 10 minutter. Snu på nuggetsene halvveis inn i steketiden.
- Asiatisk kålsalat: Ha soya- og ingefærsausen i en serveringsskål, og vend inn råkostmiksen. Krydre med litt salt og pepper.
- Tilbehør: Skyll og tørk korianderen. Skyll og kutt tomatene i to eller fire. Kutt limen i båter. Server tomatene, korianderen, limebåtene, sweet chili-sausen og sesamfrøene til retten.
- Nyt måltidet!