Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Selleri
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- salt
- solsikke-/rapsolje
- sukker
Pasta
1 pakke
Salt
Extra virgin olivenolje eller smør
2 ss
Gul løk
1 stk
Rød chili
½–1 stk
Pepperoni
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Pizzasaus
1 pakke
Salt
Sukker
1 ts
Gul paprika
1 stk
Kruspersille
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilpass mengden chili til din familie. Ønsker du en sterk rett, bruk hele chilien med frø. Ønsker du en mildere rett kan du fint droppe chilien og tilsette litt rømme eller fløte. Server gjerne retten med revet parmesan.
Sett over en stor kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Pastaen skal kokes såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 10–11 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Hakk løk og chili uten frø, kutt paprika i strimler og hakk persillen.
Varm opp en kjele med olje, ha i løk, chili (se tips) og pepperoni. La det steke til løken er blank og pepperonien har sluppet litt fett. Tilsett pizzasaus. La sausen koke i omtrent 5 minutter. Tilsett paprika og la det koke 2–3 minutter til. Smak til med salt, pepper og sukker.
Server pasta arrabiata med hakket persille.
God middag!