Kremet tortelloni med ricotta og spinat, servert med sopp og bacon

Kremet tortelloni med ricotta og spinat, servert med sopp og bacon

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Baconterninger
75 g
Sjalottløk
1 stk
Hvitløksfedd
½ stk
Spinat
50 g
Sjampinjong
100 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Tortelloni med ricotta og spinat
½-1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Sitron
½ stk
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
947 kcal
Fett:
53 g
Karbohydrater:
74 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne retten med litt hakkede hasselnøtter.

Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter, eller til de er gylne og sprø. Ha baconet over på en tallerken.
 Skrell sjalottløken og hvitløken. Kutt løken i tynne skiver, og finhakk hvitløken. Skyll og tørk spinaten. Børst soppen fri for jord, og kutt den i to.
Ha litt ny olje i stekepannen fra punkt 1, og stek løken, hvitløken og soppen i 3–4 minutter. Tilsett spinaten og crème fraîchen, og la det hele småkoke i 1–2 minutter. Smak til med salt, pepper og litt saft fra sitronen. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på litt av kokevannet. Rør litt av kokevannet inn i den kremede sausen hvis du synes den er for tykk. Bland pastaen inn i den kremede sausen.
Kutt resten av sitronen i båter, og server båtene til retten. Topp retten med baconet før servering.
God middag!