Crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones

Crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones

Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • Litt salt
  • salt
Jasminris
150 g
Litt salt
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Rødløk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Nektarin
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Extra virgin olivenolje
2 ss
Lime i båter
½ stk
Salt
Chilimajones
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kyllingen kan også stekes i stekepanne i litt olje. Om du ikke liker rå løk, kan den bakes i stekeovnen sammen med kyllingen. Server gjerne med soyasaus eller sweet chili saus ved siden av.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene, en kjele med lokk til ris, et stekebrett med bakepapir, en salatbolle, skjærefjøl og kniv.
Kok ris etter anvising på pakken.
Legg kyllingen på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek kyllingen i stekeovnen, i omtrent 12–14 minutter.
Skyll hjertesalaten og rist av vannet. Kutt den i strimler. Kutt løk, paprika og nektarin i skiver. Bland grønnsakene med salaten. Vend inn olivenolje, limesaft, litt salt og pepper.
Server crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones.
God middag!