Fiskewraps med maispanert sei, rødkålsalat og ertedip med ingefær
Roede

Fiskewraps med maispanert sei, rødkålsalat og ertedip med ingefær

4.05 (121)
Under 45 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Egg
  • extra virgin olivenolje
  • hvetemel
  • litt vann
  • salt
  • solsikke-/rapsolje eller margarin
  • vann
Rødkål
1 bit
Granateple
½–1 stk
Kruspersille
1 bunt
Lime
½ stk
Extra virgin olivenolje
1 ss
Salt
Seifilet
375 g
(Fisk)
Salt
Hvetemel
Egg
1 stk
Vann
2–3 ss
Glutenfri panering
1 pakke
Solsikke-/rapsolje eller margarin
2 ss
Grønne erter
125 g
Ingefær
½ bit
Litt vann
3–5 ss
Salt
Fullkornstortillaer
1 pakke
(Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tortillalefsene kan også varmes i mikro, bare følg anvisningen på pakken. Alternativer til panering kan være tørket kokos, cornflakes, knust knekkebrød/havregryn eller en grovere type mel. Hvordan rense et granateple? Se video på YouTube-kanalen vår!

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft og kok opp en kjele med vann til erter.
Kutt rødkål i tynne strimler. Rens granateplet (se tips). Skyll persillen, rist av vannet og finhakk den. Ha rødkål, granateplekjerner og persille i en skål. Vend inn limesaft, olivenolje, litt salt og pepper. Sett salaten til side.
Skyll fisken og tørk av den med papir. Del den i fingertykke biter. Pisk sammen egg og litt vann i en skål. Ha litt hvetemel på en tallerken og panering på en annen tallerken (se tips). Vend fisken først i hvetemel, deretter i egg og til slutt i panering. Legg fiskebitene over på en tallerken etter hvert som de er klare. Stek dem gylne i en stekepanne med olje eller margarin i 5–7 minutter.
Kok ertene i 2 minutter og hell av vannet. Kjør sammen erter, revet ingefær og litt vann med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 5–6 minutter (se tips).
Server stekt sei i fullkornswraps med rødkålsalat og grønn ertedip.
Rull sammen fiskewraps og pakk dem inn til dagen etter. De kan bli en lettvint lunsj!
150 g Tortillalefse: 1 stk Grønnsaker Ertedip: 2 ss Energiinnhold: 430 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!