Revet kyllingtaco med strimlet kålsalat, rødløk og meksikansk maissalat
Laktosefri

Revet kyllingtaco

med strimlet kål, rødløk og meksikansk maissalat
4.2 (92)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Hvetetortillaer
4 stk
(Hvete, Gluten)
Tomat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Røkt chilimix
½ pakke
Lime
½ stk
Rødløk
1 stk
Lime
½ stk
Koriander
½ bunt
Strimlet kålsalat
100 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
754 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
67 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv gjerne litt av skallet fra limen i maissalaten, men husk å skylle limen godt først.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Ha kyllingen og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kyllingen midt i ovnen i 15 minutter. Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie. 
Ta kyllingen ut av ovnen, og riv kyllingen fra hverandre med to gafler. Stek kyllingen videre uten folie i 10 minutter, og varm tortillalefsene i ovnen med kyllingen.
 Skyll og kutt tomaten i terninger. Sil laken av maisen. Ha maisen og tomaten i en bolle. Vend inn aiolien, og smak til med den røkte chilimixen, salt, pepper og saften fra halve limen (se tips).    
 Skrell og kutt rødløken i strimler, og ha den i en skål. Press saften fra resten av limen over løken og vend det sammen. Skyll og grovhakk korianderen. Server kålsalaten, korianderen og rødløken til retten.   
God middag!