Karbonader med potetmos, soppsaus og tyttebær

Karbonader med potetmos, soppsaus og tyttebær

4.23 (61)
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Solsikke-/rapsolje
Potetmos
1 pakke
(Laktose)
Karbonader
1 pakke
(Melk, Laktose)
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Gul løk
1 stk
Steinsoppsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Brokkoli
1 stk
Rørte tyttebær
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Karbonadene kan også varmes i 10–15 minutter i stekeovnen ved 180 grader varmluft. Posen med saus kan varmes i vannbad.

Kok opp en kjele med vann til potetmos og en til brokkoli. Finn frem alle ingrediensene, en stekepanne, skjærefjøl og kniv.
Legg pakken med potetmos i det kokende vannet og la den småkoke i 10–15 minutter.
Varm opp stekepannen og ha i olje. Stek karbonadene i 5–10 minutter. Kutt løken i skiver og la den steke med karbonadene i noen minutter. Hell på soppsaus og kok opp.
Del brokkoli i buketter. Skrell stilken og del den i skiver. Kok brokkolien i 3–4 minutter. Hell av vannet.
Server karbonader med steinsoppsaus, brokkoli, potetmos, og tyttebær.
God middag!