BBQ-pulled pork i tortilla med lettkremet grønnsakssalat
Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Grønt eple
1 stk
Gulrot og kålmiks julienne
1 pakke
Lettrømme
1 pakke
Salt
Koriander
½ bunt
Fullkornstortillaer
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland litt aioli eller majones inn i grønnsakene. Du kan også servere grønnsaker og lettrømme for seg.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Finn frem alle ingrediensene, en ildfast form, kniv, skjærefjøl og en salatbolle.
Legg kjøttet over i en ildfast form. Sett formen i ovnen og stek kjøttet i 15 minutter. Når det er ferdig stekt, riv kjøttet litt fra hverandre med to gafler og bland inn BBQ-saus.
Kutt paprika og eple i strimler, og bland det sammen med juliennegrønnsakene. Vend inn lettrømme, litt salt og pepper.
Skyll korianderen og rist av vannet.
Varm tortillalefsene i ovnen i 2–4 minutter før servering. Pakk dem inn i aluminiumsfolie, da holder de lenger på varmen.
Server BBQ-pulled pork i tortilla med grønnsakssalat og koriander toppen.
God middag!