Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- grovkvernet sort pepper
- sukker
Gul løk
½ stk
Oliven
1 pakke
Kruspersille
1 bunt
Extra virgin olivenolje
2 ss
Gul paprika
1 stk
Pizzasaus
1 pakke
Chiliflak
¼ pakke
Sukker
1-2 ts
Grovkvernet sort pepper
Sous vide-poteter
200 g
Torskefilet
200 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du skulle ha noe røkt paprikapulver, passer det godt inn her.
Kutt løk i skiver, poteter i fire og paprika i store terninger. Ta bladene av kruspersillen, her skal du bruke både blader og stilk. Hakk bladene og stilken for seg.
Varm opp en vid kjele med olivenolje. Ha i løk, hele oliven og hakket persillestilk. La det surre i 2–3 minutter, til løken er blank.
Tilsett paprika, pizzasaus og chiliflakes. Tilpass mengden chiliflakes til din smak, det er bedre å ta litt for lite enn litt for mye. Smak til med sukker og kvernet sort pepper. La det hele småkoke i 10 minutter.
Kutt torsken i store terninger. Vend potetene inn i sausen og legg fisketerningene på toppen. Trykk dem litt ned i sausen. Sett på lokk og la bacalaoen trekke i 5–7 minutter.
Server bacalao med hakkede persilleblader og grovkvernet pepper.
God middag!