Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Jasminris
1 pakke
Kyllingfilet
220 g
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Brokkoli
½ stk
Gulrot
1 stk
Gul løk
½ stk
Koriander
1 bunt
Hoisinsaus
1 pakke
Sesamfrø
½–1 pakke
Soyasaus
2 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen nøtter liggende? Det passer godt med peanøtter eller cashewnøtter i kyllingwoken.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt kyllingen i biter. Behold fettet på, det er der smaken sitter. Del brokkoli i små buketter. Skrell brokkolistilken og gulroten, og del det i staver. Del løk i skiver og finhakk koriander.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingen gyllen på alle sider og ha den over på en tallerken.
Tilsett litt ny olje i pannen om nødvendig. Stek grønnsakene i 5–6 minutter.
Ha kyllingen tilbake i pannen og tilsett hoisinsaus og sesamfrø. Kok opp og smak til med salt, soyasaus og pepper.
Server kyllingwok med jasminris og koriander.
God middag!