Kremet kylling- og baconpasta med brokkoli og gran biraghi

Kremet kylling- og baconpasta med brokkoli og gran biraghi

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje eller smør
  • Litt salt
  • pastavann
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Spagetti
150–250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Løk
1 stk
Kyllingfilet
250 g
Baconterninger
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Brokkoli- og kålblanding
250 g
Pepperrotdressing
1 beger
(Sulfitt, Laktose)
Pastavann
1–1½ dl
Oregano
1 pakke
Salt
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Juster konsistensen på sausen med litt av pastavannet.

For å kunne lage mat på 15 minutter gjelder det å være forberedt! Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pasta. Finn frem alle ingrediensene, en vid kjele eller stekepanne, skjærefjøl og kniv.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Juster mengden pasta du koker til deg og dine. Hell av vannet og vend inn olivenolje eller smør.
Kutt løk i strimler. Del kyllingkjøttet i mindre biter.
Forvarm en stekepanne og ha i olje. Stek baconet litt sprøtt. Tilsett kyllingbitene, løk og brokkoli- og kålblanding. Stek blandingen i 3–4 minutter. Vend inn pepperrotdressing, litt pastavann og urtekrydder, og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Server kremet kylling- og baconpasta med brokkoli og gran biraghi.
God middag!