Langtidsstekt svinenakke i krydret tomatsaus med urtecouscous
4.12 (194)
Under 25 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Malt kanel
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Gulrøtter
½ pakke
Rød chili
½-1 stk
Garam masala
½–1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Mørkokt svinenakke
350 g
Passata
1 flaske
Tomatpesto
1 pakke
Tørkede aprikoser
75 g
Sitron
½ stk
Malt kanel
1 ts
Salt
Couscous med urter
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Litt rosiner og friske urter er aldri feil i en couscous.
Varm opp en vid kjele med olje. Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Kutt chili i små biter. Ha gulrot, chili og garam masala i kjelen og la det surre i 2 minutter under omrøring. Tilpass mengden krydder til din familie.
Del aprikoser i fire. Ha mørkokt svinenakke og kraften den ligger i, i kjelen. Tilsett passata, tomatpesto, aprikoser, sitronsaft og kanel. La gryta småkoke i 10–15 minutter, og smak til med salt og pepper.
Ha vann og buljong i en kjele, og tilbered couscous etter anvisning på pakken.
Server langtidsstekt svinenakke i krydret tomatsaus med urtecouscous.
God middag!