Thaisuppe med laks, grønnsaker og brød

Thaisuppe med laks, grønnsaker og brød

Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
Thaisuppe
1 pakke
(Selleri, Melk, Laktose)
Laksefilet
180 g
(Fisk)
Strimlet wokmiks
1 pakke
Lime
1 stk
Salt
Vårløk
1 pakke
Pitabrød
1 pakke
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll slappe grønnsaker i iskaldt vann, da blir de sprø og fine igjen. Koriander passer godt til denne suppen.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Om du har brødrister, trenger du ikke å sette på ovnen. Finn frem alle ingrediensene, en kjele til suppen, skjærefjøl og kniv.
Kok opp suppen i en kjele under omrøring.
Skyll laks og vårløk. Kutt laksen i terninger og vårløken i strimler.
Tilsett fisk og wokmiks i suppen. La suppen trekke i omtrent 5 minutter. Smak til med limesaft, salt og pepper. Dryss over vårløk rett før servering.
Stek pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter eller varm dem forsiktig i en brødrister. Del brødene i to.
Server thaisuppe med laks, grønnsaker og pitabrød ved siden av.
God middag!