Thaisuppe med laks, grønnsaker og brød
Ny oppskrift
Under 15 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
Thaisuppe
1 pakke
Laksefilet
180 g
Strimlet wokmiks
1 pakke
Lime
1 stk
Salt
Vårløk
1 pakke
Pitabrød
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skyll slappe grønnsaker i iskaldt vann, da blir de sprø og fine igjen. Koriander passer godt til denne suppen.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Om du har brødrister, trenger du ikke å sette på ovnen. Finn frem alle ingrediensene, en kjele til suppen, skjærefjøl og kniv.
Kok opp suppen i en kjele under omrøring.
Skyll laks og vårløk. Kutt laksen i terninger og vårløken i strimler.
Tilsett fisk og wokmiks i suppen. La suppen trekke i omtrent 5 minutter. Smak til med limesaft, salt og pepper. Dryss over vårløk rett før servering.
Stek pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter eller varm dem forsiktig i en brødrister. Del brødene i to.
Server thaisuppe med laks, grønnsaker og pitabrød ved siden av.
God middag!