Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan gjerne koke potetene i forkant. Del de kokte potetene og stek dem til de har en fin stekeskorpe før du tilsetter resten av ingrediensene.
Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
Skjær poteter i små terninger. Rens og kutt purre i ringer, strimle de soltørkede tomatene og del bønnene i to.
Stek potetene møre i en stekepanne med olje ved middels varme. Ha i grønnsakene og stek videre til alt er varmt. Tilsett kalkunbacon og smak til med salt og pepper. Ha blandingen over i en ildfast form og sett formen i ovnen. Stek i omtrent 10 minutter, til alt er varmt.
Skyll stekepannen og varm den opp igjen med litt olje. Stek speilegg etter eget ønske. Ta den ildfaste formen ut av stekeovnen og ha eggene over pytt i pannen.
Del agurk og paprika i små terninger, og ha det i en bolle sammen med restaurantsalaten. Smak til med salt og pepper.
1 Roedeporsjon Pytt i panne: 300 g Speilegg: 1 stk Salat Kcal: 385
God middag!