Butter chicken med basmatiris og mangochutney
Ny oppskrift
Under 15 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Basmatiris
125 g
Litt salt
Skivet kyllingfilet
350 g
Butter chicken-paste
½–1 glass
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Kryddersmør
2 ss
Seterrømme
1 pakke
Babykålblanding med gulrot
1 pakke
Salt
Mangochutney
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Start med litt av pasten og smak til slik at styrken passer til din familie. Grønnsaksblandingen kan vendes inn med sitronsaft, olivenolje, salt og pepper til en lett salat.
Finn frem en kjele med lokk til ris og en vid kjele med lokk til kylling og saus. Finn også frem alle ingrediensene.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Varm opp en vid kjele og ha i olje og kryddersmør. Når smøret er smeltet, tilsett kylling og butter chicken-paste, og la det steke i 2 minutter. Hell på rømme. La saus og kylling småkoke i 8–10 minutter under lokk. Vend inn grønnsaksblandingen når det gjenstår 2–3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server butter chicken med grønnsaker, basmatiris og mangochutney.
God middag!