Grove karbonader i brun saus med poteter, ertestuing og tyttebær
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Gulrot
2 stk
Smør
1 ss
Ertestuing
1 pakke
Grove karbonader m/løk
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Brun saus
200 g
Rørte tyttebær
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du må gjerne ha litt dijonsennep i sausen for mer smak.
Sett over poteter til koking og kok dem møre. Det tar omtrent 15-20 minutter.
Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Ha gulrøttene sammen med potetene de siste 10 minuttene. Hell av vannet og ha i smør.
Kok opp en kjele med vann og lag ertestuing etter anvisning på pakken.
Ha olje i en middels varm stekepanne og stek karbonadene til de er gjennomvarme.
Varm opp sausen i en kjele og rør om underveis. Se tips.
Server grove karbonader i brun saus med poteter, ertestuing og tyttebær.
God middag!