15-20
Fullkornspenne, pepperoni og grønnsaker i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost
Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olje
Fullkornspenne
Pasta (Hvete)
200 g
Grønnsaker og pepperoni i crème fraîche-saus
Rødløk
1 stk
Squash
1 stk
Pepperoni
100 g
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl
Til servering
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 860 kcal
- Fett 44 g
- Karbohydrater 80 g
- Protein 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Fullkornspenne: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Grønnsaker og pepperoni i crème fraîche-saus, forberedelse: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Skjær pepperonien i strimler.
- Grønnsaker og pepperoni i crème fraîche-saus: Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Ha litt olje i stekepannen. Vend inn rødløken og squashen, og stek det hele i omtrent 5 minutter, til løken er gyllen.
- Grønnsaker og pepperoni i crème fraîche-saus, fortsettelse: Bland inn crème fraîchen, 1–2 dl vann og grønnsaksbuljongen. La det hele småkoke på lav varme i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper.
- Servering: Skyll og tørk ruccolaen. Bland ruccolaen og balsamicovinaigretten i en skål. Topp retten med Grande Premium-osten.
- Nyt måltidet!