Kylling tikka masala med ris, nanbrød og mango chutney

Kylling tikka masala med ris, nanbrød og mango chutney

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Ris
125 g
Salt
Prinsessefilet av kylling
350 g
Løk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Rød paprika
1 stk
Blomkål
1 stk
Hakkede tomater
1 boks
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tikka masala
360 g
Nanbrød
1 pakke
(Hvete)
Mangochutney
1 glass
Raita
1 pakke
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For ekstra god smak mariner kyllingkjøttet med tikka masala pasten over natten eller 2-3 timer. Ha gjerne litt vann på nanbrødet før du steker det. Hvis du vil ha enda mer smak kan du ha over både smør og finhakket hvitløk.

Sett ovnen på 220 grader varmluft.
Kok risen som anvist på pakken.
Kutt kylling i terninger. Vask skjærefjølen og kniven eller bruk nytt når du skal kutte grønnsaker. Finhakk løk, kutt paprika i terninger og blomkål i buketter.
Ha olje i en middels varm kjele og stek løken til den er blank. Ta løken ut av pannen og ha den på en tallerken. Stek kyllingen i samme panne med olje. Ha i paprika, blomkål og den stekte løken. Stek det sammen i 1-2 minutter.
Ha i tikka masala paste, hakkede tomater og yoghurt. La det hele småkoke i 10 minutter.
Varm nanbrød i ovnen i 2-3 minutter. Se tips.
Server kylling tikka masala med ris, nanbrød, mango chutney og raita.
God middag!