Hvit pizza med skjørost, urtemarinert sopp, grønnkål og steinsoppesto
Vegetar

Hvit pizza med skjørost, urtemarinert sopp, grønnkål og steinsoppesto

4.2 (220)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • olivenolje
  • eplesider- eller hvitvinseddik
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Aromasopp
100 g
Grønnkål
100 g
Urtemiks
1 pakke
(Sulfitt)
Olje
1 ss
Rødløk
½–1 stk
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Steinsoppesto
1 glass
(Melk, Laktose)
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Skjørost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tobladssalat
50 g
Olivenolje
1 ss
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 937 kcal
  • Fett: 43 g
  • Karbohydrater: 97 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne grønnsaksrester i den grønne salaten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skyll og tørk grønnkålen. Ha soppskivene og grønnkålen i en bolle, og vend inn urtemiksen og 1 ss olje. 
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Rør sammen urtedressingen og steinsoppestoen i en bolle.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek soppen og grønnkålen i 3 minutter. Krydre med salt og pepper.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør urtedressingen og steinsoppestoen utover pizzabunnene. Topp med skjørosten, grønnkålen, rødløken og soppen. Stek pizzaene i 10–12 minutter. 
Skyll og tørk salaten. Ha den i en salatbolle, og vend inn 1 ss olivenolje og ½ ss eplesidereddik.
God middag! 
God middag!