Gratinerte burritoer fylt med ferdiglaget chili con carne, med salat og rømme
4.13 (308)
Under 20 min
9 Ingredienser
Saftige og ovnsbakte tortillaer fylt med ferdiglaget chili con carne. En uimotståelig tex-mex-rett midt i uken.
Saftige og ovnsbakte tortillaer fylt med ferdiglaget chili con carne. En uimotståelig tex-mex-rett midt i uken.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Chili con carne
1 pakke
Tortillalefser
2–4 stk
Revet ost
100 g
Mais
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Restaurantsalat
100 g
Lime
½ stk
Olivenolje
1 ss
Lettrømme
150 g
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1015 kcal
- Fett: 52 g
- Karbohydrater: 86 g
- Protein: 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fremfor å lage enchiladas i stekeovnen, kan du varme opp chili con carnen i en kjele, og servere tortillaene og salaten ved siden av. Liker du litt futt i maten, kan du smake til gryten med chili eller chiliketsjup.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Fordel chili con carnen midt på hver av tortillalefsene, og rull dem sammen. Legg rullene ved siden av hverandre, med bretten ned, på et stekebrett med bakepapir. Fordel den revne osten over tortillaene. Stek tortillaene midt i ovnen i 12–14 minutter, til lefsene er gylne.
Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og tørk salaten. Del limen i båter. Bland sammen maisen, paprikaen og salaten i en salatbolle. Smak til med 1 ss olivenolje, saft fra limen, salt og pepper.
Server rømmen og resten av limebåtene til retten.
God middag!