15-20
Vegetar
Søtpotetsuppe med kokt egg, pak choy og rustikke multibrød
En god suppe trenger lang koketid for å få rik og god smak. Her har vi laget suppen for deg, som du så topper med kokt egg og friske grønnsaker.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- egg,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- vann
Søtpotetsuppe
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Spicy søtpotetsuppe (Melk, Laktose)
700 g
Kokt egg
Egg (Egg)
2 stk
Vann
1 l
Brød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 501 kcal
- Fett 17 g
- Karbohydrater 70 g
- Protein 18 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke brødene i en brødrister hvis du har det. Da trenger du ikke å sette på ovnen.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader på over- og undervarme (se tips). Kok opp omtrent 1 liter vann i en kjele til eggene.
- Søtpotetsuppe: Skrell og kutt gulrøttene i tynne strimler. Skyll og kutt pak choyen i strimler. Hell suppen over i en kjele, og kok opp på middels høy varme under omrøring. Ha gulrøttene og pak choyen i suppen, og la grønnsakene trekke i suppen i 3–4 minutter
- Kokt egg: Kok eggene i vannet fra punkt 1 i 7–8 minutter. Skyll eggene i kaldt vann, skrell dem og del dem i to.
- Brød: Stek brødene som anvist på pakken.
- Vel bekomme!