Seifilet og reker i rød currysaus med grønnkål og jasminris
Laktosefri
Glutenfri

Seifilet og reker i rød currysaus med grønnkål og jasminris

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Denne retten er både sunn og mettende, og får et lite sting fra curryen – perfekt i kombinasjon med milde reker og saftig sei.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Skalldyr
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
125 g
Sjalottløk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Reker
100 g
(Skalldyr)
Seifilet
325 g
(Fisk)
Rød currypaste
½–1 pakke
Kokosmelk
1 liten boks
Grønnkål
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
587 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
63 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og kutt sjalottløken i tynne båter. Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Skyll rekene i kaldt vann.
Varm opp en vid kjele eller høy stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i omtrent 1 minutt på hver side. Legg fisken over på et fat. Ha litt ny olje i pannen, og stek sjalottløken i omtrent 3 minutter, til den er blank. Tilsett currypasten og gulrøttene, og stek videre i omtrent 2 minutter.   
Ha i kokosmelken, og kok opp. Ha grønnkålen og rekene i sausen, og legg fisken på toppen. Trykk fisken litt ned i sausen. La det hele småkoke under lokk på lav varme i omtrent 5 minutter. Krydre med salt og pepper. Tilsett eventuelt litt vann om du synes sausen er for tykk.
God middag!