Roede
Grillet og mør svineknoke med BBQ-saus, bulgur og grønnsaker
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
Svineknoke
2 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Fullkornscouscous
125 g
Litt salt
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 pakke
Rødløk
½–1 stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Svineknokene og grønnsaker kan stekes i stekeovn. Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft og stek i omtrent 15 minutter, til kjøttet er gjennomvarmt og grønnsakene er møre.
Varm opp stekeovnen eller fyr opp grillen.
Kok bulgur etter anvisning på pakken. Dekk med lokk fram til servering.
Kutt paprika og rødløk i fire deler og pak choy i to.
Grill kjøttet i 7–10 minutter på alle sider, slik at det blir gjennomvarmt. Kjøttet er varmebehandlet sous-vide og trenger bare å varmes. Pensle BBQ-saus på svineknoken før servering eller server den ved siden av.
Vend grønnsakene i olje, litt salt og pepper. Grill dem i 3–5 minutter til de er gylne og møre, med litt tyggemotstand.
God middag!