Svinekam med asiatisk salat og hoisinsaus

Svinekam med asiatisk salat og hoisinsaus

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Jasminris
1 pakke
Gulrot
2 stk
Agurk
½ stk
Bønnespirer
1 pakke
Hoisinsaus
1 beger
(Gluten, Soya, Selleri, Sesamfrø)
Lime
1 stk
Koriander
½-1 bunt
Chiliflak
¼ pakke
Svinekam i skiver
350 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt svinekjøttet i store terninger. Vend terningene i hvetemel, deretter i sammenvispet egg til slutt i panko eller griljermel. Stek kjøttet i en stekepanne med olje.

Kok ris etter anvisning på pakken. Om risen er ferdig kokt før du er ferdig med resten av retten, bare legg på lokk og sett kjelen til side.
Kutt gulrot og agurk i tynne strimler. Du kan også bruke mandolin, eller rive grønnsakene på den grove delen av et rivjern. Hakk koriander.
Ha gulrot, agurk og bønnespirer i en bolle. Vend inn hoisinsaus og hakket koriander, og smak til med limesaft og chiliflakes. Chilikrydderet er sterkt, så ta heller litt for lite enn litt for mye. Du kan også servere det ved siden av.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med olje og stek svineskivene på høy varme i 2–3 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomstekte (se tips).
Server svinekam med asiatisk salat og ris.
God middag!