Pasta, pepperoni og grønnsaker i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost
15-20

Pasta, pepperoni og grønnsaker i crème fraîche-saus med ruccola og revet ost

Her får du en ordentlig hverdagsmiddag med folkefavoritten pepperoni i skjønn harmoni med kremet grønnsakssaus og pasta.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Farfalle

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Grønnsaker og pepperoni i crème fraîche-saus

rødløk
Rødløk
1 stk
squash
Squash
1 stk
pepperoni
Pepperoni
100 g
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
1–2 dl

Til servering

ruccola
Ruccola
50 g
balsamicovinaigrette
Balsamicovinaigrette
½ pakke
revet Grande Premium
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 871 kcal
  • Fett 43 g
  • Karbohydrater 84 g
  • Protein 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Farfalle: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  2. Grønnsaker og pepperoni i crème fraîche-saus, forberedelse: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Skjær pepperonien i strimler. 
  3. Grønnsaker og pepperoni i crème fraîche-saus: Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek pepperonien i et par minutter, til den har sluppet litt av fettet. Ha litt olje i stekepannen. Vend inn rødløken og squashen, og stek det hele i omtrent 5 minutter, til løken er gyllen.
  4. Grønnsaker og pepperoni i crème fraîche-saus, fortsettelse: Bland inn crème fraîchen, 1–2 dl vann og grønnsaksbuljongen. La det hele småkoke på lav varme i 5–6 minutter, til sausen er kremet. Smak til med salt og pepper.     
  5. Servering: Skyll og tørk ruccolaen. Bland ruccolaen og balsamicovinaigretten i en skål. Topp retten med Grande Premium-osten.  
  6. Nyt måltidet!