Vegetar
Hvit pizza med skjørost fra Rørosmeieriet
urtemarinert sopp, grønnkål og steinsoppesto3.99 (120)
Under 30 min
9 Ingredienser
En nordisk pizza toppet med grønnkål og masse sopp. En pizza litt utenom det vanlige, men veldig god!
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- eplesider- eller hvitvinseddik
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Aromasopp
100 g
Grønnkål
100 g
Urtemiks
1 pakke
Olje
1 ss
Rødløk
½–1 stk
Urtedressing
1 pakke
Steinsoppesto
1 glass
Pizzabunner
2 stk
Skjørost
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Olivenolje
1 ss
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 881 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 88 g
- Protein:
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skyll og tørk grønnkålen. Ha soppskivene og grønnkålen i en bolle, og vend inn urtemiksen og 1 ss olje.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Rør sammen urtedressingen og steinsoppestoen i en bolle.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek soppen og grønnkålen i 3 minutter. Krydre med salt og pepper.
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør urtedressingen og steinsoppestoen utover pizzabunnene. Smuldre skjørosten over pizzabunnene, og topp med grønnkålen, soppen og rødløken. Stek pizzaene i 10–12 minutter.
Skyll og tørk salaten. Ha den i en salatbolle, og vend inn 1 ss olivenolje og ½ ss eplesidereddik.
God middag!