Tempurasei med pannestekte grønnsaker, eggenudler og sweet chili-saus
3.99 (205)
Under 30 min
7 Ingredienser
Gyllen og tempurapanert sei med krønsjy grønnsaker er en fiskerett som nok vil falle i smak hos barna. Den søte chilisausen er det perfekte tilbehøret.
Gyllen og tempurapanert sei med krønsjy grønnsaker er en fiskerett som nok vil falle i smak hos barna. Den søte chilisausen er det perfekte tilbehøret.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Tempurasei
330 g
Gulrøtter
2 stk
Gul paprika
1 stk
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Eggnudler
125 g
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 611 kcal
- Fett:
- 8 g
- Karbohydrater:
- 100 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland de ferdigkokte nudlene inn i de stekte grønnsakene. Rør sammen to egg, og ha dem over nudlene og grønnsakene. Stek til eggene har stivnet, og smak til med soyasaus.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudlene.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen i 12–15 minutter, eller til fisken er gyllen og sprø.
Skrell gulrøttene, skyll og rens paprikaen. Del gulrøttene i to på langs og så i skiver på skrå. Kutt paprikaen i strimler. Kutt brokkolien i små buketter, skrell og kutt stilken i biter. Skrell og finhakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 6–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Server sweet chili-sausen til retten.
God middag!