Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Liker du ikke koriander? Bruk gjerne hakket persille, gressløk eller din egen favoritturt i retten. Et revet friskt eple kan også være godt i gulrotsalaten.
Sett stekeovnen på 180 grader varmluft. Kok ris etter anvisning på pakken.
Finhakk hvitløk og koriander, og bland det sammen med garam masala-krydder. Rør inn olje og sitronsaft. Smak til med salt.
Skyll fiskefiletene, tørk av dem med papir og del dem i serveringsstykker. Pensle fiskestykkene med krydderblandingen på begge sider og legg dem i en ildfast form. Hell over resten av krydderblandingen. Sett formen i ovnen og stek fisken i omtrent 15 minutter.
Skrell og riv gulrot, og ha det over i en bolle. Bland inn hakket koriander, presset sitronsaft og honning. Smak til med salt og pepper.
Server masalabakt fisk med gulrotsalat og kokt ris.
150 Gulrøtter: 100 g Naturris: 150 Kcal: 330
God middag!