Couscoussalat med urtestekt kyllingfilet, tomat og hvitløksdressing

Couscoussalat med urtestekt kyllingfilet, tomat og hvitløksdressing

3.76 (76)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
Fullkornscouscous
½ pakke
(Hvete)
Sjalottløk
1 stk
Grønt eple
1 stk
Tomat
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Urtemiks
½ pakke
Hvitløksdressing
½ pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Olivenolje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 687 kcal
  • Fett: 20 g
  • Karbohydrater: 62 g
  • Protein: 64 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Couscoussalaten kan du blande inn med den stekte kyllingen i stekepannen, for å få en mer lun salat.

Tilbered en halv pakke av couscousen etter anvisningen på pakken (bruk hele pakken, om du vil lage litt ekstra). Skyll tomaten og eplet. Kutt tomaten og eplet i terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene og couscousen i en salatbolle. Bland inn ½ ss olivenolje og smak til med litt salt og pepper.  
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, og krydre med litt salt og urtemiksen. Topp couscoussalaten med den stekte kyllingen og server hvitløksdressingen til. 
God middag! 
Ta vare på middagsrestene i en matboks, i kjøleskapet. Spis det som en rask lunsj dagen etter. 
God middag!