Couscoussalat med urtestekt kyllingfilet, tomat og hvitløksdressing
3.76 (76)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- salt
- pepper
Fullkornscouscous
½ pakke
Sjalottløk
1 stk
Grønt eple
1 stk
Tomat
1 stk
Skivet kyllingfilet
200 g
Urtemiks
½ pakke
Hvitløksdressing
½ pakke
Olivenolje
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 687 kcal
- Fett: 20 g
- Karbohydrater: 62 g
- Protein: 64 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Couscoussalaten kan du blande inn med den stekte kyllingen i stekepannen, for å få en mer lun salat.
Tilbered en halv pakke av couscousen etter anvisningen på pakken (bruk hele pakken, om du vil lage litt ekstra). Skyll tomaten og eplet. Kutt tomaten og eplet i terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Bland sammen grønnsakene og couscousen i en salatbolle. Bland inn ½ ss olivenolje og smak til med litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter, og krydre med litt salt og urtemiksen. Topp couscoussalaten med den stekte kyllingen og server hvitløksdressingen til.
God middag!
Ta vare på middagsrestene i en matboks, i kjøleskapet. Spis det som en rask lunsj dagen etter.
God middag!