Meksikansk gryte med pulled pork og bønner

Meksikansk gryte med pulled pork og bønner

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Litt salt
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • sukker
    Liste
    Liste
    Bilder
    Jasminris
    1 pakke
    Litt salt
    Gul løk
    1 stk
    Gul paprika
    1 stk
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Three spice
    1 pakke
    Hakkede tomater
    1 boks
    Pulled pork
    400 g
    Kidneybønner
    1 boks
    Salt
    Sukker
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du rømme eller litt yoghurt naturell passer det fint til denne retten. Smak gjerne til med kajennepepper eller chilipulver om du liker det hett.

    Kok ris etter anvisning på pakken. Om risen er ferdig før resten av retten, er det bare å sette den til side med lokk over.
    Del løk og paprika i tynne skiver.
    Kok opp en kjele med vann og kok pakken med pulled pork omtrent 15 minutter. Bruk en klype eller lignende for å ta den opp av vannet.
    Varm opp en bredbunnet kjele, ha i olje og stek løk og paprika til løken er blank. Tilsett tacokrydder og fres det med løk og paprika i et par minutter. Ha på hakkede tomater og kok forsiktig opp. Tilsett pulled pork og kraften fra posen. Med en gaffel i hver hånd, riv kjøttet i mindre biter. Kok opp og la det hele stå og småkoke i 4–5 minutter. Hell bønnene over i et dørslag eller en sikt og skyll godt. Ha bønnene over i kjelen og bland den godt inn. Smak til med salt, pepper og sukker.
    Server chili con carne med ris.
    God middag!