Meksikansk gryte med pulled pork og bønner
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- sukker
Jasminris
1 pakke
Litt salt
Gul løk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Three spice
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Pulled pork
400 g
Kidneybønner
1 boks
Salt
Sukker
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rømme eller litt yoghurt naturell passer det fint til denne retten. Smak gjerne til med kajennepepper eller chilipulver om du liker det hett.
Kok ris etter anvisning på pakken. Om risen er ferdig før resten av retten, er det bare å sette den til side med lokk over.
Del løk og paprika i tynne skiver.
Kok opp en kjele med vann og kok pakken med pulled pork omtrent 15 minutter. Bruk en klype eller lignende for å ta den opp av vannet.
Varm opp en bredbunnet kjele, ha i olje og stek løk og paprika til løken er blank. Tilsett tacokrydder og fres det med løk og paprika i et par minutter. Ha på hakkede tomater og kok forsiktig opp. Tilsett pulled pork og kraften fra posen. Med en gaffel i hver hånd, riv kjøttet i mindre biter. Kok opp og la det hele stå og småkoke i 4–5 minutter. Hell bønnene over i et dørslag eller en sikt og skyll godt. Ha bønnene over i kjelen og bland den godt inn. Smak til med salt, pepper og sukker.
Server chili con carne med ris.
God middag!