Kylling korma med basmatiris og salat

Kylling korma med basmatiris og salat

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Mandler

Basisvarer:
  • Solsikke-/rapsolje
Basmatiris
1 pakke
Skivet kyllingfilet
1 pakke
Løk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Kormapaste
½-1 glass
(Sennep, Mandler)
Rød paprika
1 stk
Hakkede tomater
1 boks
Seterrømme
1 pakke
(Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Appelsin
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vask hendene før du starter. Finn frem skjærebrett og kniv. Legg litt vått papir under skjærebrettet så sklir det ikke så lett. Kutt hjertesalaten i biter, ha den i en sil og skyll den godt. Ha salaten i en bolle. Skrell appelsinen, kutt den i biter og ha den i bollen med salat.

Kok ris etter anvisning på pakken.
Del kyllingskivene i to, hakk løk og kutt paprika i terninger.
Varm opp en vid kjele med olje. Ha i kylling og løk, og la det steke til kyllingen er gyllen og løken er blank.
Tilsett korma paste (NB! Denne pasten inneholder nøtter). Start med litt, og tilpass smaken og styrken til din familie. Ha i paprika, hakkede tomater og seterrømme. La det hele småkoke i 10 minutter.
Skyll salaten og kutt den i mindre biter. Skrell appelsinen, skjær av skallet og kutt fruktkjøttet i biter. Ha salat og appelsin i en bolle.
Server kylling korma med basmatiris og appelsinsalat.
God middag!