Sei tempura med stekte grønnsaker, remulade og sitron

Sei tempura med stekte grønnsaker, remulade og sitron

Ny oppskrift
Under 15 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Tempurasei
1 pakke
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Sous vide-poteter
400 g
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Babykålblanding med gulrot
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Sitron i båter
1 stk
Remulade
1 beger
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg sei tempurastykkene på rist for et sprøere resultat.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene, et stekebrett med bakepapir, en vid stekepanne, skjærefjøl og kniv.
Legg fisk og poteter på et stekebrett dekket med bakepapir. Sett brettet i stekekeovnen i omtrent 13–15 minutter.
Skjær paprika og løk skiver. Varm opp en stekepanne og ha i olje. Stek paprika og løk i 2–3 minutter og vend inn babykålblandingen til den faller litt sammen. Smak til med salt og pepper.
Del sitron i båter og server ved siden av.
Server sei tempura med stekte grønnsaker, remulade og sitron i båter.
God middag!