Sei tempura med stekte grønnsaker, remulade og sitron
Ny oppskrift
Under 15 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Tempurasei
1 pakke
Sous vide-poteter
400 g
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Babykålblanding med gulrot
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Sitron i båter
1 stk
Remulade
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Legg sei tempurastykkene på rist for et sprøere resultat.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Finn fram alle ingrediensene, et stekebrett med bakepapir, en vid stekepanne, skjærefjøl og kniv.
Legg fisk og poteter på et stekebrett dekket med bakepapir. Sett brettet i stekekeovnen i omtrent 13–15 minutter.
Skjær paprika og løk skiver. Varm opp en stekepanne og ha i olje. Stek paprika og løk i 2–3 minutter og vend inn babykålblandingen til den faller litt sammen. Smak til med salt og pepper.
Del sitron i båter og server ved siden av.
Server sei tempura med stekte grønnsaker, remulade og sitron i båter.
God middag!