Stekte nudler med wokgrønnsaker og skinke

Stekte nudler med wokgrønnsaker og skinke

4.08 (92)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Eggnudler
½–1 pakke
(Gluten, Egg)
Gulrøtter
½ pakke
Knutekål
1 stk
Rødløk
½ stk
Ingefær
1 bit
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Kokt skinke i strimler
1 pakke
Woksaus med soya og sesam
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Bløtdyr, Hvete)
Egg
2 stk
(Egg)
Salt
Chiliflak
¼ pakke
Lime
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dette er en mild rett som skal passe hele familien. Ønsker du en sterkere rett kan du fint tilpasse styrken ved å bruke chiliflakes under tilbereding.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudler.
Skrell og kutt gulrot og knutekål i strimler. Del rødløk i tynne skiver. Skrap av skallet på ingefæren med en skje og riv ingefæren på den fine delen av et rivjern. Del lime i båter.
Ha olje i en varm stekepanne. Stek grønnsakene i 2–3 minutter. Stek gjerne i to omganger hvis det blir mye i pannen. Tilsett skinke og stek videre i 2 minutter.
Tilpass mengden nudler til din familie. Kok nudlene i 4 minutter. Hell av vannet og skyll nudlene i kaldt vann.
Tilsett nudlene og woksausen i pannen, og rør godt. Visp sammen eggene og hell dem over nudler og grønnsaker. Rør om til eggene har stivnet. Smak til med salt og pepper.
Server stekte nudler toppet med chiliflakes og lime. Vær obs på at chiliflaksene er sterke, så krydre din egen porsjon. Smak til med noen spiseskjeer med soyasaus om du vil.
God middag!