Lasagne bolognese med fersk pasta og sprø salat

Lasagne bolognese med fersk pasta og sprø salat

4.4 (68)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Balsamicoeddik
  • extra virgin olivenolje
  • extra virgin olivenolje
Squash
½ stk
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Bechamelsaus
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Lasagneplater
½ pakke
(Egg, Hvete)
Extra virgin olivenolje
½ dl
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Strimlet kålsalat
1 pakke
Tomat
1 stk
Mais
1 pakke
Extra virgin olivenolje
2 ss
Balsamicoeddik
1 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv litt parmesan over lasagnen hvis du har det liggende. Da blir den ekstra god!

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Riv squashen på den grove siden av rivjernet. Varm opp bolognesesaus og squash i en kjele. Dette er ikke nødvendig, men jeg synes det er lettere å fordele sausen når den er varm.
Bruk en form som rommer omtrent 1,5 liter. Start med litt olivenolje og et tynt lag kjøttsaus. Fortsett med pastaplater, kjøttsaus, litt olivenolje og små klumper bechamelsaus. Start på nytt igjen med pastaplater og kjøttsaus. Fortsett til formen er nesten full.
Det siste laget skal avsluttes med kjøttsaus, bechamel, litt olje og revet ost på toppen.
Stek formen i ovnen i omtrent 15–20 minutter, til osten er gyllen.
Når lasagnen er i ovnen, lager du salat. Skyll salaten og kutt tomater i båter og hell vannet av maisen. Bland sammen grønnsakene og vend den inn olje og balsamico om du ønsker.
God middag!