Pølsegrateng med Gran Biraghi, frisk salat og laktosefri crème fraîche
Ny oppskrift
Under 35 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Bratwurst
200 g
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Glutenfri fusilli
200 g
Basilikum og oregano
1/2 pose
Tomatpuré
1/2 boks
Laktosefri crème fraîche
1/2 boks
Gran Biraghi
1 pakke
Crispisalat
1 stk
Tomat
1 stk
Gul paprika
1 stk
Bladpersille
1 pakke
Olivenolje
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du grønnsaker eller frukt liggende? Kutt opp og ha i salaten!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skjær pølsene i terninger. Finhakk løken, og skrell og finhakk hvitløken.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken, pølsebitene og basilikum- og oreganokrydderet i ca. 3 minutter, til løken er blank. Tilsett tomatpuréen og stek videre i et lite minutt. Spe på med ca. 1,5 dl vann, litt og litt, under omrøring.
Vend inn crème fraîchen i pølsefyllet, og smak til med salt og pepper. Bland sammen den ferdigkokte pastaen og pølsefyllet i en ildfast form. Topp gratengen Gran Biraghi-osten, og stek formen i ovnen i ca. 10 minutter.
Skyll og kutt salaten i grove biter, og kutt tomaten og paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og smak til med olivenolje, salt og pepper.
Grovhakk bladpersillen og strø den over retten ved servering.
God middag!