Kjøttboller med sopprisotto og sennepssjy
4.04 (72)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Dijonsennep eller annen sennep
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Sjalottløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Kantareller
100 g
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Risottoris
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
4,5 dl
Salt
Ruccola
1 pakke
Kjøttboller
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Sjysaus
1 pakke
Vann
1 dl
Dijonsennep eller annen sennep
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt ut litt av vannet i risottoen med hvitvin og vend inn litt revet parmesan før servering.
Hakk sjalottløken. Rens soppen for jord og kutt den i biter. Varm opp en vid kjele med olje og stek sjalottløk og sopp til løken er blank og soppen er gyllen.
Tilsett risottoris og la den surre med til den er blank. Hell på hønsebuljong og vann, og la risottoen småkoke i 15–18 minutter. Smak til med salt og pepper. Skyll ruccola og vend den inn før servering.
Varm opp en stekepanne med olje og stek kjøttbollene til de er gylne. Ha på sjysaus og vann, smak til med sennep og la det trekke under lokk til risottoen er ferdig.
Server kjøttboller med sopprisotto og sennepssjy.
God middag!