Ytrefilet av svin med grønnsaksgrateng

Ytrefilet av svin med grønnsaksgrateng

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Liste
Liste
Bilder
Ytrefilet av svin i skiver
200 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Brokkoli
½ stk
Rød paprika
½ stk
Gul løk
½ stk
Kruspersille
1 bunt
Potetmos
200 g
(Laktose)
Bechamelsaus
1 pakke
(Hvete, Melk, Laktose)
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har litt frisk, grønn salat, er det god å servere dette til gratengen. Spis gjerne grønnsaker, kjøtt og saus hver for seg om du ikke ønsker å ha alt i form.

Varm stekeovnen til 220 grader varmluft.
Del brokkoli i små buketter, skrell stilken og del den og paprika i terninger.
Finhakk løk og persille. Varm opp en stor bredbunnet kjele.
Ha i olje og stek grønnsakene i 3-4 minutter før du har i potetmos og hvit saus. Bland godt og ha i en ildfast form. Dryss over ost og persille og la stå i ovnen i omtrent 15–20 minutter.
Krydre ytrefiletskivene med salt og pepper. Ha olje i en middels varm stekepanne og stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på en tallerken, ha på aluminumsfolie over.
Server ytrefilet av svin med grønnsaksgrateng.
God middag!