Kyllingwok med sweet chilisaus og ris

Kyllingwok med sweet chilisaus og ris

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Jasminris
    1 pakke
    Vann
    Salt
    Kyllingfilet
    210 g
    Salt
    Solsikke-/rapsolje
    2-3 ss
    Gulrot
    1 stk
    Gul paprika
    ½ stk
    Vårløk
    1/3 pakke
    Sjampinjong
    ½ pakke
    Blomkål
    ½ stk
    Sweet chili-saus
    1 beger
    Sitron
    ½ stk
    Koriander
    1 bunt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Restetips: Har du ris til overs kan du steke den sammen med grønnsaker og kjøtt, fugl eller fisk, så kan du ta med deg stekt ris til lunsj dagen etter.

    Kok ris etter anvisning på pakken.
    Skjær kyllingfiletene i biter. Del gulrot i to på langs og deretter i skiver på skrå. Kutt paprika i store terninger, vårløk og sjampinjong i biter og blomkål i små buketter.
    Varm opp en stekepanne med olje, stek kyllingbitene gylne på alle sider og ta dem ut av pannen.
    Tilsett litt ny olje i pannen om nødvendig. Stek grønnsakene raskt i 2–3 minutter.
    Ha kyllingen tilbake i pannen og tilsett sweet chilisaus. Kok opp og smak til med sitron og eventuelt litt salt og pepper. Dryss over koriander like før servering.
    Server kyllingwok med jasminris.
    God middag!