Garam masalabakt kyllinglår med grønnsaker og raita

Garam masalabakt kyllinglår med grønnsaker og raita

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Liste
    Liste
    Bilder
    Kyllinglår
    520 g
    Yoghurt naturell
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Garam masala
    1 pakke
    Gul løk
    ½ stk
    Gule poteter
    500 g
    Gulrøtter
    ½ pakke
    Raita
    1 pakke
    (Egg, Sennep, Melk, Laktose)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha gjerne kyllingen i marinade over natten. Hvis du liker det litt mer spicy kan du ha hvitløk, ingefær og chili i marinaden.

    Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
    Finhakk løk. Skrell gulrøtter og del dem i grove biter. Del poteter i tynne skiver.
    Del kyllinglårene i leddet. Det gjør du for at steketiden kan kortes ned litt. Ha lårene i en stor bolle og hell over yoghurt, finhakket løk og garam masalakrydder. Vend det godt sammen (se tips). Ha kylling med marinade over i en ildfast form og stek den i 20–25 minutter.
    Ha grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, drypp over olje og krydre med salt og pepper. Vend det godt sammen. Sett stekebrettet i ovnen og stek grønnsakene i 15–20 minutter. Vend litt om på dem underveis for å få en jevnere stekeoverflate.
    Server garam masalabakt kyllinglår med grønnsaker og raita.
    God middag!