Garam masalabakt kyllinglår med grønnsaker og raita
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
Kyllinglår
520 g
Yoghurt naturell
1 pakke
Garam masala
1 pakke
Gul løk
½ stk
Gule poteter
500 g
Gulrøtter
½ pakke
Raita
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne kyllingen i marinade over natten. Hvis du liker det litt mer spicy kan du ha hvitløk, ingefær og chili i marinaden.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Finhakk løk. Skrell gulrøtter og del dem i grove biter. Del poteter i tynne skiver.
Del kyllinglårene i leddet. Det gjør du for at steketiden kan kortes ned litt. Ha lårene i en stor bolle og hell over yoghurt, finhakket løk og garam masalakrydder. Vend det godt sammen (se tips). Ha kylling med marinade over i en ildfast form og stek den i 20–25 minutter.
Ha grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, drypp over olje og krydre med salt og pepper. Vend det godt sammen. Sett stekebrettet i ovnen og stek grønnsakene i 15–20 minutter. Vend litt om på dem underveis for å få en jevnere stekeoverflate.
Server garam masalabakt kyllinglår med grønnsaker og raita.
God middag!