Røkt svinekam med rotgrønnsaker og poteter

Røkt svinekam med rotgrønnsaker og poteter

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      I denne retten passer det veldig godt å bruke en grov, søt sennep, men bruk den sennepen du har!

      Sett ovnen på 210 grader varmluft. Kok opp en kjele med vann.
      Legg posen med poteter i kjelen med vann og la den småkoke i omtrent 15 minutter. Løft posen opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell potetene forsiktig over i et serveringsfat.
      Krydre kotelettene med salt og pepper, og stek dem i olje til de er gylne på begge sider. Ha kotelettene over i en ildfast form etter hvert som de er brunet av. Når alle er ferdig brunet, kok ut stekepannen med omtrent 1 dl vann. Kok opp og rør godt rundt. Bland i soyasaus og hell sjyen over kotelettene. Stek kotelettene under folie i ovnen i omtrent 10–15 minutter. Hell av stekesjyen fra kotelettene og smak den til med sennep, salt og pepper før servering.
      Ha vann i en kjele så det dekker bunnen. Tilsett smør og litt salt. Ha i gulrot og kålrot og la det dampe til grønnsakene er møre.
      Server røkt svinekam med rotgrønnsaker, kokte poteter og sennepssjy.
      God middag!