Koljekaker med dillstuede poteter og råkost
4.06 (63)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
Poteter
400 g
Bechamelsaus
1 pakke
Dill
½–1 pakke
Foxy Lady-sennep
1 ss
Gulrot
2 stk
Knutekål
1 stk
Sitron
½–1 stk
Koljekaker
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
2-3 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du å kutte ned på tilbredningstiden kan du fint koke potetene med skallet på.
Sett over en kjele med vann til poteter. Skrell potetene og kutt dem i terninger. Kok potetene i 10–12 minutter, til de er møre, og hell av vannet. Vend inn bechamelsaus og la det småkoke i 2–3 minutter. Hakk dill og vend den inn i potetene sammen med sennep rett før servering.
Skrell og riv gulrot og knutekål på den grove siden av et rivjern. Smak til med sitronsaft.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek koljekakene til de er gjennomvarme.
Server koljekaker med dillstuede poteter og råkost.
God middag!