Soya- og ingefærglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris
20-30
Laktosefri

Soya- og ingefærglasert pulled pork med appelsinsalat og jasminris

Pulled pork trenger lang varmebehandling for å bli mørt, og vi har gjort forarbeidet for deg. Servert med eksotiske smaker og en frisk appelsinsalat.

Ingredienser

Allergener
  • Hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Soya- og ingefærglasert pulled pork

pulled jalapeño pork
Pulled jalapeño pork
300 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke

Jasminris

jasminris
Jasminris
125 g

Appelsinsalat

appelsin
Appelsin
1 stk
rød paprika
Rød paprika
1 stk
agurk
Agurk
1 stk
chiliflak
Chiliflak
1 pakke
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ts
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 581 kcal
  • Fett 18 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har peanøtter eller cashewnøtter i skapet, kan du varme opp en tørr stekepanne til middels varme, og riste nøttene lett i 2–3 minutter. Topp retten med dem ved servering.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Soya- og ingefærglasert pulled pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek kjøttet i ovnen i omtrent 15 minutter. Ta formen ut av ovnen, ta av folien, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn soya- og ingefærsausen.
  3. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  4. Appelsinsalat: Kutt skallet av appelsinen og rens paprikaen. Kutt appelsinen, paprikaen og agurken i små terninger. Ha alt i en skål, og vend inn ønsket mengde av chiliflakene, 1 ss olivenolje og 1 ts eddik. Smak til med salt og pepper.
  5. God middag!