Laktosefri
Glutenfri
Kyllinglår Provence med krydderpoteter, savoykålblanding og rødvinssaus
Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Grillede kyllinglår med Provencekrydder
430 g
Kokte krydderpoteter
350 g
Rødvinssaus
½–1 pakke
Savoykålblanding
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 620 kcal
- Fett:
- 35 g
- Karbohydrater:
- 45 g
- Protein:
- 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker en litt saftigere kylling, så kan du ha 1 dl vann i stekebrettet med kyllingen, og dekke formen med aluminiumsfolie før steking.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Fordel kyllinglårene og potetene utover et stekebrett med bakepapir, og varm det hele midt i ovnen i omtrent 15 minutter. Del kyllinglårene i to før varmebehandlingen for enda litt raskere tilberedning.
Ha sausen i en liten kjele og varm forsiktig opp.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek savoykålblandingen i omtrent 2 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
God middag!