Tex mex-pizza
20-30

Tex mex-pizza

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Pizza

rød chili
Rød chili
1 stk
kjøttdeig
Kjøttdeig
300 g
three spice
Three spice
1 pakke
pizzabunner
Pizzabunner (Hvete, Rug)
2 stk
pizzasaus
Pizzasaus
1 pakke
revet ost
Revet ost (Melk)
1–2 pakke
små tortillachips
Små tortillachips
1 pakke

Topping

vårløk
Vårløk
1 pakke
hvitløksdressing
Hvitløksdressing (Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1400 kcal
  • Fett 69 g
  • Karbohydrater 123 g
  • Protein 72 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har noen osterester i kjøleskapet, er dette en fin måte å bruke dem opp på. Spre osten utover pizzaene før du steker dem i ovnen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Pizza: Skyll og kutt chilien i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den i 2–3 minutter, til den er gjennomstekt. Krydre med tacokrydderet, salt og pepper. 
  3. Pizza, fortsettelse: Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen jevnt utover bunnene, og strø over den revne osten. Fordel kjøttdeigen, tortillachipsene og den skivede chilien utover pizzaene. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen.
  4. Topping: Skyll og kutt vårløken i tynne skiver. Dryss vårløken over pizzaene, og server hvitløksdressingen ved siden av.