Stekte nudler med wokgrønnsaker og skinke
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Bløtdyr·
- Egg·
- Gluten·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
Eggenudler
½–1 pakke
Ingefær
1 bit
Solsikke-/rapsolje
3-4 ss
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Kokt skinke i strimler
1 pakke
Woksaus med soya og sesam
1 pakke
Egg
2 stk
Salt
Soyasaus
4 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
2 ss
Koriander
1 bunt
Chiliflak
¼ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en mild rett som skal passe hele familien. Ønsker du en sterkere rett kan du fint tilpasse styrken ved å tilsette chiliflakes.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til nudler.
Skrap av skallet på ingefæren med en skje, riv den deretter på den fine delen på rivjernet. Kutt paprika i strimler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek wokmiksen og paprika i 2–3 minutter, stek gjerne grønnsakene i to omganger. Tilsett skinken, og stek videre i ca. 2 minutter.
Tilpass mengden nudler til din familie. Kok nudlene i 5 minutter. Hell av vannet, og skyll nudlene i kaldt vann.
Tilsett nudlene og woksausen i pannen og vend godt om. Visp sammen eggene og hell dem over nudler og grønnsaker. Rør om til eggene har stivnet. Smak til med salt og pepper.
Hakk koriander. Bland sammen soyasaus, eddik, hakket koriander og ønsket mengde chiliflakes.
Server stekte nudler med soya-chilisaus ved siden av.
God middag!