Club sandwich med kylling, bacon, egg og aioli
20-30
Laktosefri

Club sandwich med kylling, bacon, egg og aioli

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • rug

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje

Ovnsbakte poteter

poteter
Poteter
350 g
potetkrydder
Potetkrydder (Sulfitt)
1 pakke

Club sandwich

baconterninger
Baconterninger
150 g
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
200 g
egg
Egg (Egg)
2 stk
fullkornspita
Fullkornspita (Hvete, Rug)
4 stk
tomat
Tomat
1 stk
aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
tobladssalat
Tobladssalat
100 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 944 kcal
  • Fett 29 g
  • Karbohydrater 104 g
  • Protein 65 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan kutte potetene i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Legg skivene utover et stekebrett, og vend inn olje og krydder. Stek dem i ovnen i 12–15 minutter, til de er gylne og sprø.

  1. Varm opp stekeovnen til 190 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte poteter: Skyll og kutt potetene i to eller fire. Fordel potetene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, til de er gylne og gjennomstekte (se tips). Vend potetkrydderet inn i de ferdigstekte potetene.
  3. Club sandwichVarm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 3–4 minutter, eller til det er sprøtt. Legg det over på et fat. Stek kyllingen 2–3 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg den over på et fat. Stek eggene som speilegg i 2 minutter, snu dem, og stek dem lett på den andre siden. Eggene skal ha en stekt overflate, men fortsatt være bløte inni.
  4. Club sandwich, fortsettelse: Varm pitabrødene i ovnen i 3–4 minutter. Kutt tomaten i skiver. Del pitabrødene i to på midten, og legg halvparten av dem utover benken. Smør på aiolien, og fordel salaten, tomatskivene, kyllingen, baconet og eggene på hvert av brødene. Legg den andre halvdelen på toppen.
  5. Vel bekomme!